Uitvaartbegeleider Pauline Sligman – Schreurs

In 2018 ging voor mij een langgekoesterde wens in vervulling, ik werd uitvaartbegeleider. En hoe fijn is het als echte Markelose, om in je eigen woonplaats je vak te mogen uitoefenen. De interesse in het vak begon na het overlijden van mijn schoonmoeder in 2011. In de daaropvolgende jaren heb ik meerdere uitvaarten van dichtbij meegemaakt en het boeide steeds meer.

Sinds 2018 heb ik veel ervaring mogen opdoen bij “De Laatste Eer” Markelo. In 2019 heb ik de opleiding tot uitvaartbegeleider met een goed resultaat afgerond.

Soms is er de wens voor een kleine en ingetogen uitvaart, soms juist groots en uitbundig. Misschien vindt u het belangrijk dat de Markelose tradities in ere worden gehouden, of wellicht heeft u daar niet wat mee. Dat is allemaal prima. Ik zal mij inzetten om een passende uitvaart te realiseren, waarbij u als naaste waar nodig wordt ontzorgd. Zodat u optimaal de gelegenheid hebt om afscheid van uw dierbare te nemen. Wat mag u van mij verwachten? Ik ben betrokken, professioneel en zorgvuldig. Graag ga ik met de moderne tijd mee, waarbij tradities zeer zeker niet uit het oog worden verloren.

Samen met mijn collega Ine Veltkamp, zal ik om de week bereikbaar zijn.

Hartelijke groet,

Pauline Sligman – Schreurs