Uitvaartleiders

U heeft voor uw uitvaart bij ons de keus uit twee ervaren uitvaartleiders, te weten dhr. Henk Kloots en mw. Carolien Kremer. Hieronder stellen zij zich kort aan u voor.

Henk Kloots

Ik ben Henk Kloots, getrouwd met Jannie. We hebben twee kinderen en zijn inmiddels trotse opa en oma van onze kleinkinderen.

Samen hebben we altijd een boerderij gehad. Eerst met koeien en varkens, later alleen met varkens. Wegens gebrek aan opvolging en de toenemende schaalvergroting zijn we hiermee in 2012 gestopt en wonen nu aan de Roosdomsweg 19 b.

Na het overlijden van mijn moeder raakte ik al vrij jong betrokken met de burenplichten rond een begrafenis. Na jaren als drager te hebben geholpen, werd ik gevraagd als uitvaartleider voor de Laatste Eer, welke functie ik nu al sinds mijn diplomering in 2002 vervul.

Vanaf 2007 werk ik ook voor onze zustervereniging De Laatste Eer Rijssen, waar ik veel ervaring op heb gedaan.

Ik vind het altijd nog een eer om de uitvaart van iemand geheel naar de wensen van de overledene en nabestaanden in te kleden, waarbij ik alle tijd neem. Een uitvaart moet nu eenmaal direct goed geregeld worden, een plechtigheid kan naderhand niet overgedaan worden.

Carolien Kremer

Ik ben Carolien Kremer en graag wil ik wat over mijzelf vertellen. Ik ben getrouwd met Jan en samen hebben we twee kinderen, een dochter en een zoon, waarvan de eerste het huis al uit is.

Daarnaast hebben we ook nog twee hondjes; een teckeltje en een bassethound, waar ik erg veel plezier aan beleef. Heerlijk om met ze te wandelen in het Wierdense Veld, vanuit huis loop ik zo het 'Veld' in. Met mijn gezin woon ik in Nijverdal, waar ik geboren en getogen ben.

Ook lees ik graag, maar helaas is dat door tijdgebrek iets waar ik alleen in de vakantie aan toe kom.

Door persoonlijke gebeurtenissen ben ik in de uitvaartwereld terecht gekomen. Ik vind het fijn de nabestaanden, waar ik echt alle tijd voor neem, te helpen de juiste keuzes te maken om de uitvaart op een voor hen passende manier te verzorgen. Wat ik erg belangrijk vind is dat nabestaanden de dag van de uitvaart als een waardig afscheid ervaren, die recht doet aan de overledene.

Voordat ik bij De Laatste Eer in dienst trad heb ik eerst de opleiding uitvaartverzorging gevolgd bij de Stivu. De Stivu staat voor Stichting Vakexamens Uitvaartzorg.